3073
2024.10.12.
18:00
Jegyek
3055
2024.10.12.
18:00
Jegyek
3064
2024.10.19.
17:00
Jegyek

Lendületes mérkőzésekkel folytatódtak az emléktornák szombaton

2024. szeptember. 22.

A Horváth Károly és Dévényi Tibor Emléktorna pénteki fej-fej mellett játszott meccsei után szombaton kimagasló teljesítményt nyújtott a MÁV Előre Foxconn. A délután folyamán ugyanis mind a fiúk, mind a lányok vesztett szettek nélkül, 3-0-ra verték ellenfeleiket, a Baia Mare és az Oberbank Streetvolleys csapatát.

Az emléktorna második napjának tapasztalatairól a csapatok vezetőedzői is beszámoltak.

Lukasz Przybylak elmesélte, a lányoknak nem ez volt az első találkozása ellenfelükkel az elmúlt időszakban: “Az Oberbank Streetvolleys csapatával két héttel ezelőtt is meg kellett küzdenünk, ahol elveszítettük a mérkőzést. Éppen ezért különösen jó volt megmutatni, hogy azóta mennyit változott a játékunk, amit a 3-0 győzelmünk is alátámasztott.”

“Akárcsak a tegnapi játéknak, a mai mérkőzésnek is fontos szerepe volt a felkészülésben és abban, hogy minél összeszedettebben haladjunk az Extraliga irányába.” - tette hozzá Omar Pelillo.

A vezetőedzők mellett két játékost is megkérdeztünk a szombati napon szerzett élményeikről és az eddig lejátszott játékok közötti különbségekről.

Szabó Vilmos elmondta: “Úgy gondolom, hogy nem érdemes és nem is lehet összehasonlítani két mérkőzést egymással, hiszen minden játék egyedi a maga módján. Ami közös bennük, hogy mindegyik egy edzés és lehetőség arra, hogy sajátos szituációkat tapasztaljunk meg, gyakoroljunk és felkészülhessünk az újabb kihvásokra."

“Úgy érzem a csapat a tegnapi naphoz képest jobban teljesített, de természetesen mindig van hova fejlődni. Ezért is örülünk a tornának köszönhető gyakorlási lehetőségnek és megpróbáljuk minél jobban stabilizálni játékunkat mielőtt elkezdődne a szezon.” - egésztette ki Szabó Liliána.

A három napon át zajló Horváth Károly és Dévényi Tibor Emléktorna programja szeptember 22-ével ér véget Székesfehérváron. 

Ez is érdekelhet

Horvátországban nyert a MÁV Előre Foxconn

A 2025-ös CEV Volleyball Challenge Cup keretein belül a MÁV Előre Foxconn férfi csapata Horvátországban kezdte meg a bajnokságot, ahol […]

CEV Challenge Cup 2025: Tatabányán lép pályára a MÁV Előre Foxconn

A MÁV Előre Foxconn idén is megméretteti magát a CEV Challenge Cup nemzetközi rőplabdakupán, melynek első hazai mérkőzésére ismét Tatabányán […]

A MÁV Előre Foxconn a Dág KSE és az UTE ellen lépett pályára

Október első hétvégéjén megkezdődött a legújabb szezon a MÁV Előre Foxconn csapatainak, akik a Dág KSE és az UTE játékosaival […]

Kezdi a szezont a MÁV Előre Foxconn

Október első hétvégéjén a MÁV Előre SC számára is elstartol a 2024/25-ös Extraliga. Elsőként a lányok lépnek majd pályára Budapesten, […]
crossmenuchevron-down