A négyes döntő a cél Zágrábban

Ismét a MEVZA Közép-európai Ligában lép pályára a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata, ahol az utolsó két fordulóban a HAOK Mladost és az OK Calcit Kamnik együttesével mérkőzik meg kedden és szerdán Horvátországban. 

Dávid Zoltán vezetőedző legénységének nincs sok ideje rendezni a sorait, hiszen a vasárnapi Kaposvár elleni Extraliga mérkőzést követően újra meghatározó összecsapások következnek, ezúttal a MEVZA-ligában. A két mérkőzés tétje nem más, mint a sorozat négyesdöntőjébe való bekerülés. A MÁV Előre Foxconn jelenleg 15 ponttal a 3. helyen áll a tabellán.

A fehérváriak először a horvát bajnok házigazda HAOK Mladosttal találkoznak, amely hat mérkőzésből csupán kettőt nyert a ligában. A második játéknapon, a listavezető OK Calcit Kamnik ellen lépnek pályára. A szlovéneken idén csak a Komárno csapata talált fogást a bajnokságban. 

Nem sok időnk maradt a felkészülésre. A vasárnapi, Kaposvár elleni öt szett sokat kivett a csapatból, hétfőn délelőtt pedig már útra is keltünk Zágrábba. Kedden reggel lesz egy edzésünk, illetve rövid videózás is lesz az összecsapás előtt. Fontos mérkőzés a keddi, hiszen egy győzelemmel akár be is biztosíthatjuk a helyünket a négyes döntőben. Hozni kell a kötelezőt a házigazda ellen, hogy elérjük a célunkat

– nyilatkozta Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.


MEVZA Közép-európai Liga 

HAOK Mladost (CRO) – MÁV Előre Foxconn (HUN)

2024. 02. 13. 16:30 

MÁV Előre Foxconn (HUN) – OK Calcit Kamnik (SVN)

2024. 02. 14. 16:30