A rájátszás legsűrűbb hazai hétvégéje következik

A MÁV Előre-BERICAP számára véget ér az NB I-es szezon az előttünk álló hétvégén. A sorsolás úgy hozta, hogy mind a női, mind a férfi csapat pályaválasztóként zárja a bajnokságot.

A hétvégi programot a nők kezdik ma este 18 óra 30 perckor. Farkas Mihály vezetőedző csapata gyakorlatilag tét nélküli mérkőzésen fogadja a TFSE-t az NB I Liga 1-3. helyért zajló szakaszában, Gárdonyban.

Szombaton a Gelencsér Balázs által irányított, s a legutóbbi két bajnokiján játék nélkül győzelmet arató gárda a DEAC-ot látja vendégül Tatán. Az Extraliga kvalifikáló kör 10. játéknapjának összecsapása 16 órakor kezdődik. A párharc eredményétől függetlenül már biztosan ötödik helyen zár a MÁV a csoportban.

Mivel női vonalon háromcsapatos tornát rendezünk, ezért fontos megemlíteni, hogy az Extraliga-tagságra pályázó TFSE és Gödöllői RC egymás ellen vív kulcsfontosságú csatát ugyancsak Gárdonyban, szombat este fél héttől.

Vasárnapra is marad mérkőzés, méghozzá szintén női vonalon a MÁV Előre-BERICAP – Gödöllői RC találkozó. Az előző kettőhöz hasonlóan ez is Gárdonyban lesz és ez is este fél hétkor kezdődik.

Valamennyi MÁV-mérkőzésről igyekszünk élő stream formájában közvetítést adni a Fehérvár Volley Facebook-oldalon.

Hajrá, MÁV, hajrá, Fehérvár!

Forrás