Bemutatkozik Kulcsár Adrián

Holnap játssza első NB I-es mérkőzését a MÁV Előre-BERICAP férfi alakulata a 2020/2021-es szezonban. Ennek apropóján bemutatkozik Kulcsár Adrián, aki a FINO Kaposvártól igazolt Fehérvárra a nyáron.

1998. április 1-jén születtem Szekszárdon. Születésem óta Kaposváron élek, ide járok/jártam iskolába. Középiskolai tanulmányaimat is itt folytattam a Munkácsy Mihály Gimnáziumban. Még általános iskolában kezdtem el röplabdázni, ahol remek alapokat szereztem.

Családunkban én voltam az első, aki röplabdázásra adta a fejét. Rövid időn belül elkezdtünk versenyekre járni, ami sokat segített a fejlődésben. Az évek alatt egyre több és több eredményt értünk el, amelyek azt mutatták, hogy viszonylag hamar nagyon sokat léptem előre. Ez idő alatt több eredményt is elértem, köztük háromszor nyertem diákolimpiát. Továbbá számos egyéb korosztályos sikernek lehettem részese: országos bajnok lettem junior, ifjúsági és gyermek korosztályban, de a főiskolai bajnokságon is nyertem aranyat. Már érettségi előtt tudtam, hogy itt fogok továbbtanulni, hiszen az egész országban itt a legjobb a röplabda, így a döntés egyértelmű volt, hogy a Kaposvári Egyetemet választom. Magyar bajnoknak vallhatom magam a felnőtt mezőnyben is.

Most az a legfőbb célom, hogy tovább fejlődjek, immáron a MÁV Előrében.

Forrás