Détári, Curtis, Puskás Peti és Ungvári a húsvéti focitornán

Korábbi magyar válogatott és profi labdarúgók mellett előadóművészek és egyéb sportágak képviselői is pályára lépnek a MÁV Előre Húsvéti Kupa Öregfiúk Labdarúgótornán. A stílszerűen húsvétvasárnapra időzített sporteseménynek a székesfehérvári Videoton Oktatási Központ lesz a házigazdája.

Az április 9-i futbaltornán a házigazda MÁV Előre SC és a helyi Videoton mellett az Újpest az MTK, a Honvéd BKE és amolyan „hab a tortán” résztvevőként a Művészválogatott is pályára lép, emelve a nívót és garantálva a nézők remek szórakoztatását.

„Hagyományt szeretnénk teremteni ezzel a labdarúgótornával, amelyen a sportág számos korábbi nagyságát láthatjuk majd. A MÁV Előre SC háza táján nem idegen a futball, hiszen a klub a hetvenes években az NB I-ben is szerepelt éveken át. Nagy nevű és nagy múltú csapatokat hívtunk meg, ráadásul a művészvilág ismert alakjai is elfogadták meghívásunkat nagy örömünkre. Bízom benne, hogy remek programot sikerül tető alá hozni és mindenki jól szórakozik majd” – árulta el Kovács Krisztián, a szervező MÁV Előre SC ügyvezető igazgatója.

Az előzetes egyeztetések és visszajelzések alapján olyan ismert személyiségek rúgják majd a bőrt a Videoton Oktatási Központban, mint Détári Lajos hatvanegyszeres magyar és hétszerezes világválogatott korábbi labdarúgó, Széki Attila, művésznevén Curtis, akit a labdarúgás mellett sokan a zenei világból rapperként ismerhetnek. Továbbá Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó és Puskás Peti, illetve Balázs Pali énekesek szintén öregbítik a torna hírnevét.

2023. április 9., vasárnap
A MÁV Előre Húsvéti Kupa Öregfiúk Labdarúgótorna tervezett programja:
09:00 Kapunyitás
10:00 Megnyitó
10:15 Csoportmérkőzések 1. szakasz
12:00 A Fit-Kid Albafit SE fellépése
12:30 Csoportmérkőzések 2. szakasz
14:00 A MÁV Előre Rúdsport Szakosztály fellépése
14:30 Mérkőzés a 5-6. helyért
15:00 Mérkőzés a 3-4. helyért
15:30 Mérkőzés a 1-2. helyért
16:00 Eredményhirdetés

A csoport: Művészválogatott, Videoton, MTK,
B csoport: Újpest, Honvéd BKE, MÁV Előre SC

Belépőjegyeket a helyszínen, az esemény napján lehet vásárolni 2.000 Ft (felnőtt) és 1.000 Ft (gyerek 6 év felett, illetve nyugdíjas) áron.

Várunk szeretettel kicsiket és nagyokat, fiatalokat és időseket, családokat egyaránt, egy remek húsvéti programra!