Drámai végjátékban bajnok a MÁV Előre

A házigazda MÁV Előre nyerte a Foxconn-MÁV Előre Business Cup kispályás labdarúgótornát. Az ST Solar elleni döntő hétméteresekkel dőlt el.

Második alkalommal tartotta meg amatőr kispályás futballtornáját a MÁV Előre SC. A céges csapatok számára kiírt verseny elődöntőjében megismétlődött a legutóbbi torna fináléja: az akkor az ST Solar felett 5-0-ra győző Masterplast ezúttal kikapott 2-1-re, előbbi pedig fináléba került.

A másik elődöntőben az első torna bronzérmese, a MÁV Előre 2-0-ra verte a Hydro-t, szintén döntőbe jutva. A fináléban nagy csatát igen, gólokat azonban nem láthattak a nézők. Legalábbis a rendes játékidőben, a kupa sorsa ugyanis az öt gólt hozó hétméteresekkel dőlt el. A párharcot a MÁV Előre nyerte 3-2-re.

A torna díjátadó ünnepségén Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere a helyi sportélet fontosságát hangsúlyozta, továbbá gratulált a résztvevő csapatoknak az elért helyezésekért.

Mészáros Attila mellett Juhász Roland, a MOL Fehérvár FC labdarúgócsapatának sportigazgatója, korábbi magyar válogatott futballista, valamint Szabó György, a MÁV Előre SC ügyvezető igazgatója adta át a dobogósoknak a díjakat és az egyéni elismeréseket.

Elődöntők:
MÁV Előre — Hydro 2-0
ST Solar — Masterplast 2-1

Bronzmérkőzés:
Hydro — Masterplast 4-0

Döntő:
MÁV Előre — ST Solar 0-0 (hetesekkel 3-2)

Gólkirály: Vas Tamás (MÁV Előre)
Legjobb játékos: Shrancz László (ST Solar)
Legjobb kapus: Farkas Attila (Hydro)

Végeredmény: 1. MÁV Előre, 2. ST Solar, 3. Hydro, 4. Masterplast

Gratulálunk minden résztvevőnek, találkozunk a következő alkalommal!

További fényképek a MAV Előre SC Facebook-oldalán lesznek elérhetőek.