Évet értékeltünk

Ugyan még csak a bajnokság felénél járunk, klubunk megtartotta évzáró eseményét a 2019-es esztendőre vonatkozóan. Az NB I-es női és férfi röplabdacsapat értékelése mellett bemutattuk a hölgyek új vezetőedzőjét, Farkas Mihályt.

Legutóbb a MÁV Előre SC 110 éves jubileuma alkalmából jöttünk össze a székesfehérvári Lakeside Hotelben, most azonban évzáró vacsorát tartottunk felnőtt röplabdacsapatainknak.

Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere méltatta a klub idei eredményeit és hangsúlyozta, hogy a város fontos részét képezi az egyesület tevékenysége. Nagy Róbert klubelnök kitért rá, hogy a tavasszal véget ért legutóbbi szezonban a MÁV férfi gárdája az Extraliga hatodik helyén zárt, ami a csapat történetének eddigi legjobb helyezése. Kiemelte azt is, hogy a hölgyek az NB II-t veretlenül nyerték meg és jutottak fel az NB I-be.

Gazsi Péter, a férfiak vezetőedzője Németh Ödönt váltotta szezon közben, azonban valamennyi játékos jól ismeri, hiszen az NB II-t korábban vele nyerte meg a gárda és a MÁV utánpótlásában eddig is dolgozott.

Forrás