Jön a várva várt negyeddöntő!

Rövid szünet után egyenes kieséses szakaszával folytatódik az női röplabda Extraliga. A MÁV Előre Foxconn vasárnap 17 órától azt a Fatum-Nyíregyházát fogadja, amely miatt lecsúszott az alapszakasz második helyéről. 

Bosszúvágytól fűtött fehérvári amazonokat láthat az, aki vasárnap kilátogat a székesfehérvári VOK Sportcsarnokba. A MÁV Előrének ugyanis lesz mit törlesztenie a magyar bajnokság negyeddöntőjében. 

A két csapat legutóbbi mérkőzésén a Fatum öt szettben győzte le a kék-fehéreket, ezzel a negyedik helyre és a címvédő Vasas Óbudával egy ágra kárhoztatva őket. Nem csak a túlfűtött érzelmek miatt kell azonban tartaniuk a nyíregyházi hölgyeknek. Decemberi fehérvári túrájuk 3-0-s vereséggel zárult.

A bajnokság ezen szakaszában már más szabályok érvényesek, itt bármi megtörténhet. Az utolsó alapszakasz mérkőzésünkön öt szettet játszottunk a Fatummal, ezért nagyon kemény párharcra számítok. Taktikailag, fizikálisan és mentálisan is felkészültnek kell lennünk, hogy felülmúlhassuk őket. Az utóbbi két hét remek lehetőség volt arra, hogy nyugodtan készülhessünk, és olyan apró változtatásokat gyakorolhassunk, amelyek az egyenes kieséses szakaszban a javunkat szolgálhatják. Szerencsére minden játékosunk egészséges, mindenki készen áll a szezon legfontosabb időszakára

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt.

A negyeddöntőben az a csapat jut tovább, amelyik előbb nyer meg három mérkőzést. A párharc első, székesfehérvári összecsapására IDE KATTINTVA vagy a helyszínen válthatsz jegyet. 


Női Extraliga negyeddöntő, 1. mérkőzés

2024.02.18. vasárnap 17:00

MÁV Előre Foxconn – Fatum-Nyíregyháza

A mérkőzést a Hunvolley.tv élőben közvetíti.