Különleges lehetőség rúdsport szakosztályunk kilencedik évfordulóján

Egy héten át ingyenes rúdsport órákkal és gálaesttel ünnepli fennállásának kilencedik évfordulóját rúdsport szakosztályunk.

Idén február 14-én lesz kilenc éve, hogy megnyitott rúdsport szakosztályunk stúdiója. Ennek alkalmából február 12-étől 18-áig minden érdeklődő ingyenesen látogathatja óráinkat az N’Joy / MÁV Előre Rúdsport székesfehérvári központi egységében.

Helyszín: Székesfehérvár, Gombócleső u. Főnix sportcsarnok

A jelzett héten minden órarend szerinti órára lehet jelentkezni, azonban fontos, hogy ezt bejelentkezéssel erősítsd meg, mivel a férőhelyek száma korlátozott. 

Jelentkezni a helyszínen, illetve Kelemen Nikolett szakosztályvezetőnél tudsz az njoysportstuido@gmail.com e-mail címen vagy a +36 20 314 0705-ös telefonszámon.

Gálaesttel zárulnak az N’Joy Napok

Tizedik éve hagyományt építve tartjuk meg minden évben a rúdsport népszerűsítése szempontjából az idén is megrendezésre kerülő N’Joy Gálaestünket, ahol szakosztályunk tanítványai megmutatják tudásukat egy házi bemutató keretein belül.

A stúdiónkba ellátogatók művészibb és sportosabb rúdtánc bemutatókat tekinthetnek meg minden korcsoportból: kezdőket, középhaladókat és profi versenyzőinket is. A Gálán való részvétel teljesen ingyenes, bejelentkezés sem szükséges. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, családtagokat, barátokat, ismerősöket. A bemutatókat zárva, tortát bontva ünnepeljük meg csapatunk, stúdiónk nyitását és zárjuk a közösen eltöltött kilencedik évünket.

A rúdsport már életet mentett

Miben segíthet neked ez a sportág? Kelemen Nikolett szakosztályvezető erről is beszélt, amikor elmesélte, hogy mentette meg egy tanítványa életét a rúdsport.