Második hely az emléktornán

Dévényi Tiborra emlékeztek azok a női röplabdaklubok, amelyek részt vettek szombaton és vasárnap a MÁV Előre-BERICAP felkészülési versenyén. A tornát az MTK Budapest nyerte, a házigazda második lett.

Ancsin Kittit nélkülözni kényszerült, Sebestyén Flórát és Ica Durdanovicsot pedig kissé korlátozottan tudta hadrendbe állítani Farkas Mihály vezetőedző a MÁV Előre-BERICAP hazai röplabdatornáján, mellyel a hamarosan rajtoló bajnoki szezonra készültek a résztvevők.

A vendéglátónak az első meccsen nem sikerült szettet rabolni az MTK ellen (0:3), a másodikon, a Gödöllővel szemben viszont reális esély mutatkozott a győzelemre is. Végül nem jött össze, de a jövőre nézve biztatóan alakult a játék képe (2:3). A szombati két párharc után vasárnapra egy jutott a MÁV-nak, s ezúttal a siker sem maradt el: a DVTK ellen szettveszteséggel nélkül zártak Sólyom Emeséék (3:0)

A Dévényi Tibor Emléktorna szombati eredményei:
MÁV Előre-BERICAP – MTK Budapest 0:3
DVTK – Gödöllői RC 3:2
DVTK – MTK Budapest 1:3
MÁV Előre-BERICAP – Gödöllői RC 2:3

A Dévényi Tibor Emléktorna vasárnapi eredményei:
MTK Budapest – Gödöllői RC 3:0
MÁV Előre-BERICAP – DVTK 3:0

A torna végeredménye:
1. MTK Budapest
2. MÁV Előre-BERICAP
3. Gödöllői RC
4. DVTK

A tornát személyes jelenlétével megtisztelte dr. Kotsis Attiláné Gabi néni, aki a vasárnapi eredményhirdetéskor a díjak átadásában is közreműködött.

A MÁV Előre-BERICAP 2020. szeptember 21-én hazai környezetben kezdi az NB I alapszakaszt. Kamila Hasse és csapattársai a Jáky iskolában fogadják 17 órai kezdéssel a DSZC-Eötvös DSE, Derecske együttesét.

Forrás