Mozogjunk együtt a majális-ON!!!

Kelemen Nikolett, a MÁV Előre SC Rúdsport Szakosztály vezetője és az N’Joy Sport & Tánc Stúdió üzemeltetője két különböző edzést is hoz a SportmajálisONra: senior tornát és gerinctornát.

„Kezdetben, csaknem tíz éve, a tánc és a rúdtánc iránti szenvedélyemet szerettem volna megosztani másokkal, de a rúdsport és a csapat fejlesztése elhivatottsággá vált. Öt éve a MÁV Előre SC színeiben versenyzünk, minden évben csodás eredményekkel és érmekkel gazdagodva. Külön örömünkre szolgál, hogy idén is meghívást kaptunk a város eme jeles eseményére, hogy együtt mozogjon királyi városunk apraja-nagyja.

A SportmajálisONra két sajátos, külön erre a helyzetre kialakított edzéssel készülök: egy teljes testet átmozgató, könnyű erősítő és enyhe nyújtó gyakorlatsorral, amit bárki bármilyen életkorban le tud követni, valamint egy kifejezetten nyak-, váll-, hát- és derékpanaszok enyhítésére szolgáló tornával. Mindkét tornát jó szívvel ajánlom akár kisgyerekek, akár idősebb korúak számára is, főként azoknak, akik sokat ülnek!

Mozgásban az élet – tehát hajrá, Fehérvár!” – biztatja sportolásra a város lakóit Kelemen Nikolett.