ÖKÖLVÍVÁS

Az ökölvívó szakosztály 51 év után alakult meg azzal a céllal, hogy ismét abban a fényben tündököljön, mint fénykorában.
Szakosztályvezetője Márton Balázs, aki 2009 óta él szeretett sportágának. Amatőrben volt válogatott, többszörös magyar bajnoki bronzérmes, több nemzetközi torna győztese, boxolt a Boxing One nemzetközi ligában, profiként 6 győzelem (ebből 5 K. O.) 1 vereség és 1 döntetlen szerepel a neve mellett. Rengeteg tapasztalatot és tudást szeretné átadni a következő generációknak. Szeretné, ha a fiatalok – ha nem is maradnak meg a sportág mellett -, de egy olyan céltudatosságot és tartást kapjanak, amit az életben tovább tudnak vinni magukkal.
 
Az ökölvívó szakosztály szeretettel vár minden 6 és 16 év közötti fiút és lányt, akik szeretnék elsajátítani az ökölvívás alapjait.
16 év felett is van lehetőség mind versenyzésszerűen, mind hobbi szinten elkezdeni ezt a varázslatos sportágat.
Az edzői stábot Márton Balázs mellett Futó Samu erősíti szakmai tudásával. Erőnléti és mozgáskoordinációs edző Horváth Péter. Számukra nagyon fontos, hogy a gyerekek ne csak testileg, de szellemileg is fejlődjenek és mint az iskolában, a magánéletben és az edzéseken itt ott legyenek fejben, erre Máté Krisztián (mentális tréner) van a segítségükre. Céljuk egy nagyon jó közösséget kialakítani.
Ha felkeltette ez a sokoldalú sportág az érdeklődésed, keress minket bizalommal.
Ne félj elkezdeni! Járni se tudtál, azt is megtanultad! Csak előre!🥊
Márton Balázs ☎️ 06703928307

HÍREK

Gyermekotthonban jártunk

Csütörtökön a székesfehérvári gyermekotthonban jártunk, ahol beszélgettünk és tartottunk egy kis átmozgatást a helyi gyermekeknek. Futó Samu és Márton Balázs

Sportnapon népszerűsítettünk

Ökölvívó szakosztályunk részt vett a Mozgásban az erő rendezvénysorozat sárbogárdi sportnapján. Márton Balázs vezetésével belekóstolhattak a kilátogatók a boksz világába.