Óriási feladat előtt állnak női röplabdázóink

A szezon legfontosabb hazai mérkőzésére készül csütörtökön a MÁV Előre Foxconn női röplabdacsapata, amely a címvédő Vasas Óbudát fogadja az Extraliga elődöntőjének második mérkőzésén a VOK Sportcsarnokban.

Az előző összecsapást óriási intenzitással kezdte Lukasz Przybylak vezetőedző együttese. A kék-fehérek odaadó játékának meg is lett a jutalma, amikor megnyerte az első szettet. A friss Magyar Kupa győztes azonban nem véletlenül veretlen eddig a nemzeti sorozatokban. Az összecsapáson hamar változtatni tudott, és végül négy szettben győzött saját szurkolói előtt.

A MÁV Előrének hazai pályán lesz lehetősége javítani, igaz a fehérvári publikum nélkül, mivel a Magyar Röplabda Szövetség döntése értelmében a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezik. 

Természetesen hátrányos helyzetből indulunk azzal, hogy a szurkolóink nem lehetnek a helyszínen, főleg a negyeddöntőt követően, amikor az egész VOK Sportcsarnok megtelt. Székesfehérváron elképesztő hangulatot tudnak teremteni az emberek. Hiányozni fognak, de azért is küzdeni fogunk, hogy legyen negyedik találkozó, amin ott lehetnek

– nyilatkozta Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt. 

A MÁV Előre Foxconn – Vasas Óbuda összecsapást a Hunvolley TV csütörtökön 19 órától élőben közvetíti.


Női Extraliga elődöntő, 2. mérkőzés

2024.03.21. csütörtök 19:00 – Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Vasas Óbuda