Pokolian nehéz küzdelem vár a MÁV Előre Foxconn női csapatára 

A MÁV Előre Foxconn eddig hibátlan teljesítményt nyújt a magyar női röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári együttes szombaton 18 órától a szintén veretlen, bajnok és kupagyőztes Vasas Óbuda csapatát fogadja hazai pályán. 

A nemzeti bajnokságot vezető Vasas Óbuda az idei szezonban is Bajnokok Ligája indulási joggal rendelkezik. Nem kezdett azonban jól a nemzetközi porondon az idei szezonban, november 8-án, szerdán, a csoportkör első fordulójában vereséget szenvedett a török Eczacibasi otthonában. Nincs sok idejük a pihenésre, hiszen az Extraliga 4. fordulójában a komoly átalakuláson áteső MÁV Előre Foxconn fogadja őket szombaton 18 órától a VOK Sportcsarnokban. 

Lukasz Przybylak vezetőedző gondolatai a rangadó előtt: “Nagyon készülünk a  szombati rangadóra a Vasas Óbuda csapata ellen. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy milyen erőt képviselnek. A célunk az, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek, akár saját határainkat feszegessük és a szurkolóink támogatásával egy magas színvonalú mérkőzést játsszunk”.

A mérkőzés díjmentesen megtekinthető. 

Az összecsapást a Hunvolley TV élőben közvetíti. 

Női Extraliga 4. forduló: 

2023. november 11., 18:00, Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Vasas Óbuda