Rúdsport nyári tábor 2023

Kedves Szülők!

Tizenkettedik éve minden nyáron szervezek a gyermekeknek Tánc és Készségfejlesztő Napközi Tábort!

Az eddigi tapasztalatok alapján, idén is a gyermekeknek az egyéni készségeit kívánom felszínre hozni. Nagy élvezettel tanítom őket és figyelem a lányok fejlődését, ezért az eddig jól bevált szokásokat szeretném megtartani, valamint új lehetőségeket nyitni számukra.

A színes és változatos programok mellett, a gyerekek fejlődését napi háromszori étkezéssel a stúdió biztosítja, kiváló és tápanyagban értékes étrendet, a fejlődő szervezet igényeit és a sok mozgást figyelembe véve.

A programsorban szerepel egy kis kirándulás, két fürdőzés, sok-sok sport, rúd, a légi karika, nyújtás, erősítés, talajtorna és egyéb kreatív játékok, foglalkozások. Sok lélekemelő beszélgetéssel és a meditáció elsajátításával pszichés fejlődésüket segítem, szabad, ám korosztályuknak megfelelő személyiségfejlesztő témákkal, melyek célja a lányok lelkivilágának megóvása, a mai felgyorsult világ életszituációkra való felkészítése.

A 2023. évi tábor időpontjai:

 • 1., június 26-30.
 • 2., július 17-21.
 • 3., július 31-08. 04.

A napközitábor minden nap 8:00-tól 16:00 óráig tartja foglalkozásait.

Ára: 54.000 Ft/fő/hét
Az ár magában foglalja a kiváló minőségű teljes ellátást, belépőjegyeket, és minden szükséges kelléket, eszközt.

Jelentkezés

Minimum 10000 Ft, de maximum 40% előleg megfizetésével és a jelentkezési lap leadásával együtt érvényes.

Telefonon: Kelemen Nikolett: 06 20 314 0705-ös számon
E-mailbennjoysportstudio@gmail.com címen
Személyesen: NJoy Sport & Tánc Stúdió (Székesfehérvár, Gombócleső u., Főnix-Gold Sportcsarnok)

Programok

 • 7:50-8:30-ig reggeli, szabad foglalkozás, amíg mindenki megérkezik (önálló játék, rajz, stb.),
 • 8:30-10:00-ig Reggeli sportfoglalkozás, bemelegítés, nyújtás, talajtorna, táncóra
 • 10:00 Tízórai (gyümölcs, ivólé)
 • 10:10-11:50 Rúdtánc, koreográfia tanulás
 • 12:00 Ebéd  a Provence étteremben, saját ízlésnek szerinti választással.
 • 13:00-14:30 az étkezés után, meditáció,önbizalom fejlesztő beszélgetések, csendes kézműves elfoglaltságok, kreatív játékok,
 • 14:30-16:00 Táncóra/délutáni sportórák, az adott napi program szerint: strandolás, vagy rúdsport, mozdulatsorok, koreográfia tanulás és a reggel tanultak, ismétlése, koreográfiába illesztése, gyakorlása
 • 16:00 Uzsonna, távozás

 • Heti 2x-i fürdőzés, amit lehetőség szerint a reggeli torna után és/vagy a délutáni órák idejében tudunk megoldani.
 • A foglalkozások és órák száma kötött, ellenben a napi programban némi eltérések, cserék történhetnek időjárásnak megfelelően.
 • Az étkezések a stúdióban zajlanak, napi gyümölcs, nasi, és korlátlan víz, limonádé fogyasztás.
 • Időjárástól függően alakítjuk, hogy a különböző, nem eszközhöz kötött foglalkozásokat kinn, illetve benn tartjuk-e meg.

Információk és amit a Kedves Szülőktől kérek:

Az érkezés naponta, 7:50-től lehetséges, legkésőbb 8:30-ig, az NJoy Sport & Tánc Stúdió öltözőjében várom a gyerekeket, távozás 16:00-tól, legkésőbb 16:30 -ig. Akinek ez esetleg bármilyen okból kifolyólag problémát okoz, kérem, jelezze azt, akár állandó, akár egyszeri alkalommal is történik eltérés.

 Ha időközben adódna bármi, telefonon, Messengeren napközben is értesíthet róla. Ezzel szemben kérek mindenkit az időpontok betartására a programok akadályoztatása, zavarása elkerülése érdekében.

A gyermekek öltözete főként kényelmes és szellős, rövid legyen. Cipője, szandálja biztonságos mozgást biztosítson. A benti foglalkozásokhoz esetleg zokni lehet szükséges, többnyire mezítláb vagyunk.

Hétfő reggelre kérek bekészíteni egy csomagot, amelyben:

 • minden ruhaneműből legyen plusz váltási lehetőség, biztonsági okokból (bugyi, zokni, póló, pulcsi,  szoknya, rövid és kinti hosszúnadrág + 1 leggins a karika órára, + akármiben is érkezik egy zárt cipő, rossz idő esetén)                            
 • fürdőruha, törölköző, naptej, sapka, fürdőpapucs, úszószemüveg
 • itt alvás esetén az napra , kérek minden szükséges tisztálkodószert, fogkefe, fogkrém , törölközőt és alváshoz szükséges ruha neműt, kispárnát, könnyű takarót, esetleg hálózsákot, plüsst. (ezeket Csütörtökre elég hozni)

Ugyancsak hétfő reggelre kérem a Szülőket a tábor árából fennmaradó összeget hozzák magukkal, ellenkező esetben nem tudom fogadni gyermekét.

Fontosnak tartom, ha a gyermeknek bármilyen, akár csekély félelme, iszonya, vagy allergiája, esetleg nem nyilvánvaló szokásai vannak, kérem, tudassák velem az esetleges problémák és fennakadások elkerülése érdekében.

Ha a gyermek időközben megbetegedne, legyen egy olyan elérhetőség, akit értesíthetek és el tudja őt vinni. Idetartozóan megjegyezném, hogy a tábor árából visszafizetni csak bizonyos %-ban, eltöltött időtartam és egyéb költségek függvényében tudok.

A sport és kreatív játékokhoz minden szükséges eszközöket, felszereléseket én biztosítok. A gyermekek minden általuk készített kis művüket hazavihetik. Minden gyermek munkáját egyénileg értékelek, és azok alapján kis ajándékokkal jutalmazom és ösztönzöm őket.

A tábor folyamán készítek fotókat, videókat, amelyeket az N Joy Sport & Tánc Stúdió Facebook oldalán, illetve zárt Messenger csoportunkban megtekinthetnek és letölthetnek majd.

Nagyon sok szeretettel várom a lányokat!

Üdvözlettel: Kelemen Nikolett / táborvezető    

Székesfehérvár, 2023. 04. 24.