Szettet raboltunk Kecskeméten

3:1-re alulmaradt a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I-es bajnokság extraliga kvalifikációs körének nyitányán. A Kecskemét otthonában a második szettet tudták megnyerni Neukum Gáborék.

A Kecskemét az Extraliga ötödik, a MÁV az NB I harmadik helyén zárta az alapszakaszt. Az előzetes esélyek alapján a házigazda volt a bajnoki esélyese, ami be is igazolódott, azonban a mieink erejét mutatta a második játékrész megnyerése.

Férfi röplabda NB I kvalifikációs kör az Extraligáért:
Kecskeméti RC – MÁV Előre-BERICAP 3:1 (19, -20, 17, 23)
Kecskemét, zárt kapuk. Vezette: Vári, Soltész.
KRC: Nagy 3, Szabó 1, Krupánszki 12, Stréli 5, Rabeka 10, Argilagos 28. Csere: Tüske (liberó), Gebhardt 6, Kaszap 2, MÁV: Oleksii, Neukum, Kholman, Salazar, Tóth, Kulcsár. Csere: Szentesi (liberó), Szőke, Stefanovics. Vezetőedző: Gelencsér Balázs.

Gelencsér Balázs vezetőedző: “Gratulálok a srácoknak, jó mérkőzést tudtunk játszani a Kecskemét csapatával! Kisebb hullámvölgyektől eltekintve partiban voltunk a nálunk jóval magasabban jegyzett ellenféllel szemben. Erre a teljesítményre lehet építeni, ugyanakkor aggodalommal tölt el Oleksii Denin sérülése, ami első ránézésre súlyosnak tűnik.

Forrás