Taroltak az ÉDRA és a MÁV Előre versenyzői a Magyar Strandröplabda Bajnokságon

A MÁV Előre SC és az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia színeiben versenyző strandröplabdázók a férfi és a női kategóriában is győzedelmeskedtek a hétvégén.

Hazai pályán léphettek pályára a MÁV Előre és az ÉDRA játékosai az Audi Hungaria Magyar Strandröplabda Bajnokság második fordulójában Tatán. Az építők parkjában igazi nyári kánikula fogadta a versenyzőket.

A hétvége folyamán U18-as ötcsillagos lány és fiú versenyeket is rendeztek. Előbbinél a Matkovits – Pádár, utóbbinál pedig az Eisemann – Németh duó győzedelmeskedett. A hétvége fő attrakciója azonban a férfi és a női felnőtt verseny volt, az ÉDRA sportolói pedig mindkét nemben a dobogó legfelső fokára állhattak fel. 

A női döntőt Magyarországon továbbra is veretlen Vaida – Villám páros 2-1-es eredménnyel húzta be, míg a férfi fináléban a Fazekas – Papp kettős 2-0-s sikert aratott. 

A tornán minden kategória első három helyezettje pénzdíjazásban részesült a Foxconn támogatásával. 

A strandröplabda élet azonban ezzel nem áll le Tatán, július 6-án férfi, július 7-én pedig női Strandröplabda Klub Kupa döntőket rendeznek az Építők Parkjában. A belépés mindkét versenyre ingyenes!


AUDI HUNGARIA MAGYAR STRANDRÖPLABDA BAJNOKSÁG

NŐI FELNŐTT DÖNTŐ

Vaida-Villám – Vasvári-Vasvári 2-1

FÉRFI FELNŐTT DÖNTŐ

Borbély-Niemeier – Fazekas-Papp 0-2

U18 LEÁNY 5* DÖNTŐ

Matkovits-Pádár – Honti-Majoros-Kiss-Bertók 2-1

U18 FIÚ 5* DÖNTŐ 

Pongrátz-Szűts – Eisemann-Németh 0-2