Teljes keretes győzelem Szegeden

Papírforma győzelmet aratott a MÁV Előre Foxconn a Vidux-Szegedi RSE ellen a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának 21. fordulójában. A szombat délutáni mérkőzésen a fehérvári együttes minden nevezett tagja pályára lépett. 

Az utolsó előtti alapszakasz mérkőzésen Adrian Pricop ideiglenes vezetőedző az általa legerősebbnek ítélt kezdő hatost küldte először pályára. Az első szett könnyed behúzása után viszont a román szakember erős rotációba kezdett. Tomanóczy Bálintot, Fazekas Balázst, Szávai Károlyt, Sebestyén Mártont, Szentesi Bálintot és Tomas Dileót is becserélte, az eredmény mégis simábban alakult a második játszmában.

A harmadik felvonásra már főként az eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosok futottak ki a pályára, de ők sem vallottak kudarcot. A MÁV Előre Foxconn 3-0-s eredménnyel győzött, és továbbra is tartja elvehetetlen második helyét a hazai bajnokságban a rájátszás előtt. 


Vidux-Szegedi RSE – MÁV Előre Foxconn 0-3 (-18-15, -22)

Szeged, Városi Sportcsarnok

Vidux-Szegedi RSE: Piti, Bodnár, Gönczi, Trindade, Durigon, Csányi. Csere: Polyák (liberó), Borsi (liberó), Kasnyik, Pintér, Sarnyai, Kiss, Demcsák. Vezetőedző: Berkes Zoltán.

MÁV Előre Foxconn: Szabó, Ambrus, Eke, Koci, Boa, Pesti. Csere: Takács (liberó), Szentesi (liberó), Tomanóczy, Péter, Fazekas, Szávai, Sebestyén, Dileo. Vezetőedző: Adrian Pricop.