UP! röpikörkép

Az elmúlt bajnoki hétvégén már csak a női U20-as és a fiú U17-es csapataink léptek pályára, előbbi a negyedik, utóbbi az első osztályban mérkőzött meg. 

Május 19. (szombat): 

Torma Ágnes U20 Országos Bajnokság / Leány U20 IV. osztály Észak-Dunántúl Felsőház, Balatonfüred:

SZBRA III. – MÁV Előre fehér 3-0

„A balatonfüredi csapat elleni mérkőzés az előző fordulóhoz hasonlóan izgalmasan alakult. A győzelemhez a második szettben álltunk a legközelebb, itt 26:24-re maradtunk alul. A másik két játszmában szintén húsz pont feletti eredményt értünk el. A lányoknak elsősorban a végjátékban kell jobb teljesítményt nyújtani, a csapatösszhang sokat javult. A csapat lelkes játékát a jelenlévő szülők bíztatása is segítette. Köszönjük a szülőknek az egész éves támogatást, és gratulálok az SZBRA csapatának a győzelemhez” – nyilatkozta Kovács Mária vezetőedző az első mérkőzés után. 

MÁV Előre fehér – DÁG KSE 0-3 

„A jó hangulatú, erős iramú mérkőzésen csapatom teljesítménye többnyire minden játékelemben előrelépést mutatott. Az edzésen gyakorolt megoldásokat jó érzés volt látni, hogy alkalmazták a lányok. A fej-fej melletti küzdelemben a végjátékban az ellenfelünk kevesebbet hibázott. Gratulálok a dágiaknak a győzelemhez” – nyilatkozta Kovács Mária vezetőedző a második mérkőzés után. 

MÁV Előre fehér: Dulai, Németh, Pinke, Poser, Horváth, Szávai, Felkai, Somogyi T., Schwarzinger.

Vezetőedző: Kovács Mária

Buzek László U17 Országos Bajnokság / Fiú U17 I. osztály középszakasz, Szeged: 

MÁV Előre – PSE Fehér 3-2

SZRSE – MÁV Előre 0-3

MÁV Előre: Héninger, Perusza, Péter, Gál, Sturm, Tamási, Csabai, Zsoldos, Orosz. 

Vezetőedző: Gelencsér Balázs