UP! röpikörkép

Három utánpótláskorú csapatunk mérkőzött meg az elmúlt bajnoki hétvégén. U12-es lány csapatunk negyedik helyen, U15-ös lány csapatunk pedig harmadik helyen végzett. U17-es fiú csapatunk június 7-én folytatja a küzdelmet a bajnoki címért az első osztályban.

Május 25. (szombat):

Buzek László U17 Országos Bajnokság / Fiú U17 I. osztály középszakasz, Dunaújváros: 

DSE Röplabda Akadémia – MÁV Előre 1-3

MÁV Előre – PSE Zöld 3-0

MÁV Előre: Héninger, Perusza, Fekete, Gál, Sturm, Tamási, Csabai, Zsoldos, Orosz. 

Vezetőedző: Gelencsér Balázs 

U12 Országos Kismini Bajnokság – Leány / U12 II. osztály NYUGAT 4-6. helyért, Lovasberény: 

MÁV Előre kék – Vasas SC U12 kék 3-0

„Helyosztó mérkőzést játszottunk a Vasas csapata ellen. Kétszer találkoztunk már velük a szezon során. Most is győzelmet arattunk. Kicsit nehézkesebben indultak és vették fel a fonalat a játékosok, de aztán hozták az edzésen tanultakat. Helyezték a labdákat, nyitásaik jók voltak” – nyilatkozta Varga Andrea vezetőedző. 

CSRC U12 fiú – MÁV Előre kék 1-2 

„A tét a negyedik hely volt. Az első szettet elvesztettük. Kicsit bizonytalan volt a játékunk. A második szettre sikerült fordítani a figyelmünkön, koncentráción. A harmadik szett heroikus küzdelmet hozott és győzelmet. A mérkőzés során a nyitások nagyon jó százalékban sikerültek, helyre is. Az utasításokat jól követték, helyezték a labdákat. Az átjövő rövid labdákat ügyesen helyezkedve kijátszották. Nagyot küzdöttek, nyerni akartak” – nyilatkozta Varga Andrea vezetőedző. 

Május 26. (vasárnap):

dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Bajnokság / Leány U15 II. osztály DÖNTŐ 1-4. hely, Fót: 

SZRSE – MÁV Előre kék 3-0

dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Bajnokság / Leány U15 II. osztály DÖNTŐ 3. hely, Fót: 

MÁV Előre kék – KASI U15 sárga 3-1

MÁV Előre kék: Szabó, Somogyi Nóra, Varga, Kovács B., Kovács V., Király-Incze, Huczka, Kovács, Szűcs, Rézman, Somogyi Nikolett, Sziráki, Kovács Barka. 

Vezetőedző: Fésüs Irén.