Utánpótlás körkép (2021. 01. 30-31.)

Egy híján minden mérkőzését megnyerte a MÁV Előre Röplabda Akadémia az utánpótlás-bajnokságokban, a hétvégén. Ez remek mérleg, különösen annak tükrében, hogy nemrég még edzeni és mecseket játszani sem igazán lehetett.

Szombaton az U17-es női bajnokságban, csupán döntő szettben maradtak alul Nagy Róbert tanítványai a Bonyád ellen, Balatonfüreden. A fehérvári klubnak ez volt az egyetlen veresége a hátun mögött hagyott hétvégén.

Női röplabda U17 Országos Serdülő Bajnokság (OSB), III. osztály Nyugat Alsóház:
Petőfi SC Bonyhád – MÁV Előre RA 3:2
A MÁV kerete: Füzék, Mester, Németh, Kencse, Szűcs K., Ruprecht, Horváth, Borostyán, Zajácz, Lukács, Fröschl, Szűcs R., Király. Vezetőedző: Nagy Róbert

A fehérvári fiúk az országos gyermek bajnokság első osztályában, Dunaújvárosban léptek volna pályára a RÖAK Kaposvár – Sárga ellen, de mivel az ellenfél nem jelent meg, így mérkőzés nélkül, 3.0-ra “nyerték” a párharcot.

Férfi röplabda U15 Országos Gyermek Bajnokság (OGYB) I. osztály:
MÁV Előre RA – RÖAK Kaposvár – Sárga 3:0

Vasárnap hibátlan mérleggel zárt valamennyi csapatunk. Fiú U17-ben a Sümeg-Dabroncot verte három szettben a MÁV, méghozzá Dágon.

Férfi röplabda U17 Országos Serdülő Bajnokság, I. osztály:
Sümeg-Dabronc – MÁV Előre RA 0:3
A MÁV kerete: Szávai, Tepszis, Németh, Horváth, Sebestyén, Székely, Tóth. Vezetőedző: Gazsi Péter

Gazsi Péter vezetőedző: “Helyenként szép megoldásokkal, magabiztosan hoztuk a meccset.”

A MÁV Előre Röplabda Akadémia nyolc mérkőzést követően hat sikerrel és két vereséggel második helyen áll a tabellán, mindössze egy ponttal lemaradva az első Dágtól.

Forrás