AIKIDO

Az Aikido szellemiségével összeegyeztethetetlen a versengés, ezért célunk egy olyan közösség létrehozása , amelyben egymást segítve , saját tudásunkat és képességeinket fejlesztve, közösen gyakoroljuk a már megszerzett tudást és fejlesztjük magunkat és egymást. Az eredményes fejlődés érdekében, a tradicionális eszközök mellett igyekszünk szélesíteni látókörünket és olyan új irányzatokat is szeretnénk segítségül hívni , amelyek összeegyeztethetőek az Aikidoval.

Haladó csoportunkba olyanok jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal az Aikidoval kapcsolatban. Kezdő csoportot várhatóan szeptemberben fogunk indítani.Edzéseinken pusztakezes és fegyveres technikákkal dolgozunk , a haladó csoporton belül ezek a technikák egyfajta műhelymunkának tekinthetőek , ahol megbeszéljük , elemezzük és gyakoroljuk a azokat. Az edzések menetét az edzést vezető mester határozza meg, és természetesen tapasztalatával segíti a többi gyakorló munkáját. A foglalkozásokat vezető mesterek: Molnár Jenő 4. Danos Aikido mester(Aikikai) , Szente Sándor 3. Danos aikido mester(Aikikai) és Schöffer Olivér 1. Danos aikido mester(Aikikai). A kezdő csoportok edzésrendjének kidolgozása még folyamatban van, ahol az edzést vezető instruktor szerepe nagyobb hangsúlyt fog kapni.

Az edzések időpontja: Minden héten Szerdán és Pénteken 19:00 – 21:30

Az edzések helyszíne: Székesfehérváron a Videoton Oktatási Központ.

Részvételi díj: 1000 HUF (az első alkalom ingyenes)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet fordulj bizalommal Schöffer Olivérhez (Szakosztályvezető) , aki minden kérdésedre szívesen válaszol. Schöffer Olivér elérhetőségei:
Telefon: 0620/935 2814
Email : maveloreaikido@gmail.com