AIKIDO

Az Aikido szellemiségével összeegyeztethetetlen a versengés, ezért célunk egy olyan közösség létrehozása, amelyben egymást segítve, saját tudásunkat és képességeinket fejlesztve, közösen gyakoroljuk a már megszerzett tudást és fejlesztjük magunkat és egymást. Az eredményes fejlődés érdekében, a tradicionális eszközök mellett igyekszünk szélesíteni látókörünket és olyan új irányzatokat is szeretnénk segítségül hívni, amelyek összeegyeztethetőek az aikidoval.

Haladó csoportunkba olyanok jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek tapasztalattal az aikidoval kapcsolatban. Kezdő csoportot várhatóan szeptemberben fogunk indítani. Edzéseinken pusztakezes és fegyveres technikákkal dolgozunk, a haladó csoporton belül ezek a technikák egyfajta műhelymunkának tekinthetőek, ahol megbeszéljük, elemezzük és gyakoroljuk azokat. Az edzések menetét az edzést vezető mester határozza meg, és természetesen tapasztalatával segíti a többi gyakorló munkáját. A foglalkozásokat vezető mesterek: Molnár Jenő 4. danos aikido mester (aikikai), Szente Sándor 3. danos aikido mester (aikikai) és Schöffer Olivér 1. danos aikido mester (aikikai). A kezdő csoportok edzésrendjének kidolgozása még folyamatban van, ahol az edzést vezető instruktor szerepe nagyobb hangsúlyt fog kapni.

Az edzések időpontja: minden héten szerdán és pénteken 19:00 – 21:30

Az edzések helyszíne: Székesfehérvár, Videoton Oktatási Központ

Részvételi díj: 1000 HUF (az első alkalom ingyenes)

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, fordulj bizalommal Schöffer Olivérhez (szakosztályvezető), aki minden kérdésedre szívesen válaszol!
Schöffer Olivér elérhetőségei:
Telefon: 0620/935 2814
Email : maveloreaikido@gmail.com