RÚDSPORT

Csapatunk 2016-ban csatlakozott az egyesülethez a versenyzés céljából. Elhivatottabb lányaink számos és szép eredményt értek el. Célunk ezt a kiváló és komoly sportágat minél magasabb szintre hozni, megismertetni minél szélesebb körben és egészséges tudatos embereket nevelni.
Edzéseinket az Njoy sport stúdióban érheted el, további információkat, árakat és órarendet az NJoy Sport Stúdió Facbook oldalán az albumok között találhatsz!
A Szakosztály és a stúdió vezetője egyben edzője Kelemen Nikolett 0620/3140705
 

Szakosztályunkban 10 felnőtt és 20 utánpótlás korú játékos sportol rendszeresen. A szakmai munkát jelenleg 1 szakmai vezető/edző végzi, mellette még 2 fő technikai személyzet dolgozik társadalmi munkában.

Célunk:

  • Különböző rúdsport országos és Európa versenyeken való megmérettetések

Bekerülni az IPSF, WPSC világ bajnokságokra  (jelenleg egy tanítványunk kijutott, a világranglista 6. helyen áll)

    • utánpótlás bázis szélesítése, versenyzők kategóriáinak szélesítése (jelenleg gyermek, junior, felnőtt női indulókkal rendelkezik csapatunk, Amatőr1, Amatőr2 /több/, és Elit /1fő/ kategóriákban), a következő években, minél több Profi és Elit kategóriás versenyző felkészítését, és duo, egyéni férfi, valamint 40+ sportolói szinten való képzését, versenyeztetését tervezzük.
    • az IPSF magyarországi képviselője által kínált regionális bajnokságok szervezése, lebonyolítása, így a sportág népszerűsítése és versenyzés lehetőségének megnyitása Közép-Magyarország régióban is.
    • Egy versenyzés szempontjainak alkalmasabb edzőterem létrehozása, eszközök beszerzése a hatékonyabb fejlődés szolgálására, további szakosodott edzők bevonása.

HÍREK

Rúdsport nyári tábor 2023

Kedves Szülők! Tizenkettedik éve minden nyáron szervezek a gyermekeknek Tánc és Készségfejlesztő Napközi Tábort! Az eddigi tapasztalatok alapján, idén is

Évzáró műsor a rúdsport-szakosztálynál

Rúdsportolóink évzáró programjukkal búcsúztatták 2021-et. A Szent István téri teremben tartott eseményen a szakosztály utánpótláskorú és felnőtt növendékei is felléptek.