ASZTALITENISZ

Asztalitenisz szakosztályunk 2017-ben alakult.

Célunk, hogy ezt a kissé háttérbe szorult sportágat segítsük, s néhány fiatal figyelmét az asztalitenisz felé irányítsuk, továbbá rendszeres edzés- és versenylehetőséget biztosítsunk nekik. NB III-ban szerepel felnőtt csapatunk, melyet az NB III-as tagságért kiírt régiós osztályozó torna megnyerésével ért el. Jelenleg két edző dolgozik (puszta sportági szeretetből) a csapatnál. A szakosztály vezetője és lelke Kopasz Tibor, aki az országos veterán ranglistán, a korosztályában, jelenleg 2. helyen található.

Csapatunk együttműködik az agárdi általános iskolával, ahol ingyenes szakkört biztosítunk a tanulóknak. Ennek gyümölcseként több agárdi fiatal is megfordult nálunk, vagy jelenleg is látogatja az edzéseinket, a székesfehérváriakkal kiegészülve.

A szakosztály igazolt sportolóinak létszáma: 6 felnőtt és 6 utánpótláskorú játékos.

Aki valaha kipróbálta már e csodás játékot, annak nem kell reklámozni, hogy milyen jó hatással van a gyerekek kognitív és pszichés fejlődésére, állóképességére, valamint reflexeire. Gyakori, hogy olyan fiatalok is tehetségesek ebben a játékban, akik más sportágakban nem!

Ezért ne habozz! Tanulj pingpongozni a város egyik legpatinásabb klubjánál, a MÁV Előrénél!
Ha elmúltál már 8 éves, de nem vagy még 12, akkor jelentkezz!
Keresd edzőnket, Kopasz Tibort!
Elérhetőségeink:
Tel.: Kopasz Tibor (06 20 972 0611)
Edzések helye és ideje: Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Székesfehérvár, Szekfű Gyula utca 4.
Hétfőnként: 17:30-19:30-ig
Péntekenként: 17:30-19:30-ig

Az nb3-ba feljutó csapat

ASZTALITENNISZ HÍREK