Hazai pályán egyenlíthet férfi csapatunk a döntőben

Óriási a tét a férfi röplabda Extraliga döntőjének negyedik mérkőzésén. Ha a MÁV Előre Foxconn hazai pályán is legyőzi a Fino Kaposvárt, akkor kiegyenlít a párharcban, és tovább küzdhet az első helyért, ha nem, ezüstérem lesz a szezon jutalma. 

Kiélezett párharcot vív a fináléban a tizenkilencszeres bajnok és kihívója. Míg az első két összecsapáson a címvédők bizonyultak jobbnak, a fehérváriak idegenben hatalmasat harcolva tudtak szépíteni. A negyedik mérkőzésen is szükség lesz a mindent elsöprő akaratra. Az aranyéremről szőtt álmokat Redjo Kociék csak egy újabb sikerrel tudják életben tartani. 

A csapat jó állapotban van, a játékosok alig várják az újabb mérkőzést. Szeretnénk még tovább nyújtani ezt a párharcot. Tudjuk, hogy rendkívül nehéz dolgunk lesz. A Kaposvár az ország legsikeresebb csapata, így ők az első számú esélyesek, de mi tisztában vagyunk a képességeinkkel, és bízunk magunkban. Magas színvonalú röplabdára és egy újabb kiélezett mérkőzésre számítok. Biztos vagyok benne, hogy a mérkőzésen megtelik majd a lelátó fehérvári szurkolókkal. Az ő biztatásukkal ismét megcsinálhatjuk!” 

– nyilatkozta Omar Pelillo, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője a mérkőzés előtt. 

Az idei szezon utolsó hazai összecsapásán minden kedves szurkolónkra számítunk, ezért a pénteken 17 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes. 


Férfi röplabda Extraliga döntő – 4. mérkőzés 

2024.04.26. péntek 17:00 – Székesfehérvár, VOK Sportcsarnok

MÁV Előre Foxconn – Fino Kaposvár