Extraliga döntő: drámai küzdelem vár férfi csapatunkra Kaposváron

Harmadik mérkőzésére készül a MÁV Előre Foxconn a Fino Kaposvár ellen a férfi röplabda Extraliga döntőjében. Omar Pelillo vezetőedző legénysége az első két csatában alulmaradt, így győzelmi kényszerben lép pályára idegenben. 

A finálét a címvédő kezdte jobban, Kaposváron és Székesfehérváron is 3-1 arányban nyert, így már csak egy siker választja el az aranyéremtől. 

A MÁV Előre játékosai is tudják ezt, ezért minden eddiginél nagyobb elszántsággal lépnek majd pályára a Kaposvár Arénában, ahol a szezon folyamán egyszer már sikerült győzniük a Magyar Kupa negyeddöntőjében. 

Magunk mögött kell hagynunk a korábbi összecsapásokat, és csak erre az egy mérkőzésre szabad koncentrálnunk. Ezen áll vagy bukik minden. A fiúk egy-egy szett erejéig eddig is megmutatták, hogy játékban képesek a Kaposvár fölé emelkedni. Most az lesz a kulcs, hogy képesek vagyunk-e azt az intenzitást hosszabb ideig fenntartani. Én hiszek a csapatomban. Győzelem esetén ismét hazai pályán játszhatunk, ami minden alkalommal hatalmas lökést ad a játékosoknak

– nyilatkozta Omar Pelillo a mérkőzést megelőzően. 

A Fino Kaposvár – MÁV Előre Foxconn férfi röplabda Extraliga döntő harmadik mérkőzését az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.


Férfi röplabda Extraliga döntő – 3. mérkőzés

2024.04.22. hétfő 17:30 – Kaposvár Aréna

Fino Kaposvár – MÁV Előre Foxconn