Kikaptunk a megyei rangadón

Harmadik vereségét könyvelhette el a MÁV Előre-BERICAP a férfi röplabda NB I Extraliga kvalifikáló körében, szerdán. A Dunaújváros elleni idegenbeli fellépésen három szettben maradt alul a fehérvári gárda.

Két vereséggel a háta mögött utazott el Dunaújvárosba a MÁV, ráadásul továbbra sem számíthatott egyik alapembere, Oleksii Denin játékára. Ellenben a vendéglátó már nyert mérkőzést a rájátszásban, s pályaválasztóként eleve kedvezőbb helyeztben volt.

Az első szettben 4:1-gyel kezdtek a hazaiak, de 6:5-nél, sőt 13:11-nél is a MÁV volt előnyben. Ezután öt pontot szerzett egymás után a DKSE és a kiharcolt előnyt megtartva, 25:19-re meg is nyerte a nyitó játékrészt.

A második felvonás elején átvettük a vezetést, de rövid időn belül fordított Tomanóczy Tibor csapata, onnan pedig végig futottunk az eredmény után. Hiába sikerült 14:13-nál mindössze egy pontra felzárkózni, egyenlíteni nem tudtak Kholman Norberték, az újvárosiak ezt a szettet is megnyerték, méghozzá 25:17-re.

A harmadik szettben pedig az időnként szoros eredmény ellenére végig vezetett a házigazda és 25:22-es sikerével lezárta a bajnokit, 3:0-s győzelmet aratva.

Forrás