Tamás Péter folytatta kiváló formáját

Október 9-én sikerült megszereznie a 2. hazai (Máv Előre SC által rendezett) liga győzelmét, ezzel már 4 győztes fordulót tudhat a háta mögött. A döntőben ismét a hatszoros területi győztes Kaufmann Krisztiánt (Zirc) sikerült legyőzni 4-2 arányban. A 3. helyen Boncz Ferenc (Veszprém) és Geröly Ádám (Veszprém) végzett.

Október 18-án befejeződött a Magyar Darts Liga idei szezonja Veszprémben. Sajnos nem sikerült a bravúr az összesített dobogóra jutás. A verseny sorozatot összesített 4. helyen zárta, amivel teljes mértékben elégedett lehet az első szezonjában.  75 pontot szerző játékos volt az Észak Dunántúli régióban. A Máv Előre SC játékosai közül: Németh Gábor 15. , Turják Tamás, Kovács Zoltán, Viszt Gábor 17. 18. 19. helyen, míg Karsai Márk a 21. helyen végzett.

Október 19-én DartSereg. Nyílt Egyéni Mega Darts verseny zajlott Seregélyesen. Az 58 nevező között volt pár nagynevű játékos is, mint például Kovács Patrik, Szász Bence, Tibai Attila, Major Nándor és Égner Attila.  Tamás Péternek veretlenül sikerült zárni a csoport kört, amivel a 64 es főtáblára került. Itt egy sima 3-0-ás mérkőzéssel sikerült a 32be jutni. Ezután egy viszonylag sima 3-0-al és már egy izgalmas 4-2- vel jutott a 8 közé. A soron következő meccsemet Szász Bencével játszott, ahol egy nagyon izgalmas 4-2- vel jutott tovább. A döntőbe jutásért Darók Bélával mérkőzött meg, ahol egy ki-ki meccsen Béla ment a döntőbe 5-3-as arányban. A bronz mérkőzésen sikerült talán élete legjobb formájában dobni közel 80-as átlaggal, 2db 180-al, 6-1re nyerni.

A végeredmény 1. Kovács Patrik 2. Darók Béla 3. Tamás Péter (a képen jobbra)