Utánpótlás körkép (11.30-12.01.)

Sűrű hétvégéje volt a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvárnak. Itthon és idegenben is pályára léptek a különböző korosztályú lány- és fiúcsapatok.

Akadémiánk legfiatalabbjai, a manó korosztály Kajsza Andrea és Kholman Norbert vezetésével Keszthelyen vett részt a Vollé! 2020 – Röpsuli Program aktuális versenyén. A szombati eseményen eredményt nem hirdettek.

Ugyanezen napon a Felsővárosi Általános Iskolában rendezték az U13-as fiú országos bajnokság I. osztályának tornáját, amelyen Horváth Virág játékosai harmadik helyen végeztek.

A csapat tagjai: Orosz Péter, Zsoldos Péter, Héninger Péter, Gál Zsombor, Strum Levente, Major Gábor, Balogh Áron, Tamási Megyer, Fehér Botond, Varga Donát, Horváth Tamás. Edző: Horváth Virág.

A tornán kiemelkedően teljesítő játékos: Zsoldos Péter.

Horváth Virág: “Álmosan és idegesen kezdtük a tornát, ami kitartott a nap végéig. Nagy nehézségek árán csíptük el a harmadik helyet. Sajnos nem sikerült bizonyítani a hazai közönségnek. Sok munka vár még ránk a következő forduló előtt.

Egy nappal később az U15-ös korosztályú lányok Dágon szerepeltek. A II. osztály küzdelmeit hibátlanul vették a székesfehérvári gyerekek.

Eredmények:

FRA – Kispest SE 3:0

Dág KSE – FRA 0:3

A csapat tagjai: Borostyán Fanni, Friedmann Rozi, Nagy Jázmin, Lukács Anna, Marcinka Petra, Marcinka Lilla, Mester Fanni, Papp Kinga. Edző: Horváth Virág.

Horváth Virág: “A csapat koncentráltan, a nehézségeket áthidalva nyerte meg mindkét mérkőzését a középszakasz első fordulójában.”

Az OGY III. osztályának Nyugat G csoportjában Bonyhádon nyertek két mérkőzést a lányok.

Eredmények:

Petőfi Bonyhád – FRA 2 0:3

FRA 2 – Széchenyi Győr 3:1

Forrás