Hazai siker az emléktornán

Idén második alkalommal rendezte meg szeptember 18-19-én a MÁV Előre Sport Akadémia, valamint az Észak-dunántúli Röplabda Akadémia a II. Borbély István U15 Fiú Röplabda Kupát, amelyen a 2007. január 1. után született ifjú röplabdázók vettek részt a Felsővárosi Általános Iskolában.   

A megmérettetés egyértelmű célja az ifjú tehetségek felkutatása, a röplabdás kapcsolatok, barátságok felfrissítése, ápolása mellett a szakmai tapasztalatok cseréje volt.

Eredmények:
ÉDRA-MÁV Előre – Pénzügyőr 2:1
ÉDRA-MÁV Előre – KESI Arany 2:1
ÉDRA-MÁV Előre – KESI Vásárhelyi 3:0
ÉDRA-MÁV Előre – Szolnok 2:1

Miután minden mérkőzésétt megnyerte, a csapat a torna élén zárt.
A győztes alakulat tagjai: Zsoldos Péter, Héninger Péter, Orosz Péter, Sturm Levente, Perusza Regő, Major Gábor, Vajda Bálint, Füzék Simon, Turu Noel, Gál Zsombor. Edző: Nagy Róbert

A csapat kiemelkedő játékosa: Zsoldos Péter

Kiváló és jó hangulatú mérkőzéseket játszottunk, erős ellenfelekkel. Remek felkészülési lehetőség volt az előttünk álló bajnoki szezonra. A korosztályunkhoz képest pontos a nyitásfogadásunk és a labdák bejátszása. Feladóink ezekre építkezve elkezdhetik a munkát az ütem labdák gyakorlásával. Ütőink pedig ezeknek a támadásával folytatják.” – mondta értékelésében Nagy Róbert, a csapat szakvezetője.

Forrás