Bronzérem a Hungarian Open labdarugótornán

Május 1-én rendezték az Országos Mini-Futball Szövetség szervezésében a Hungarian Open kispályás labdarúgó tornasorozat második állomását. A csepeli minifocibázison lejátszott kupán ismét részt vett a MÁV Előre minifoci utánpótláscsapata.

Ismét kitettek magukért fiatal minifocisaink, hiszen három erős kispályás csapat (köztük a tavalyi bajnok) ellen mérkőzhettek meg. A tornán elért egy-egy vereség, döntetlen és győzelem bronzérmet eredményezett. A torna legjobb kapusa Benke András lett a MÁV Előre Minifutball UP csapatából.

„Ahogy korábban többször is hangsúlyoztuk, nem az eredmény a fontos fiataljaink szerepeltetésénél, hanem, hogy minél erősebb csapatok ellen pallérozódjanak. Külön öröm, amikor a jó játék mellé eredmény is párosul, ez esetben ez történt. Büszkék vagyunk a csapatra, hiszen felnőtt mezőnyben állnak helyt a srácok, a vasárnapi csapatban például több 2006-os születésű tehetség is játszott. Az is nagy öröm, hogy egy remek kapusteljesítménnyel a különdíjat is sikerült megszereznünk.” -mondta el Nagy Lajos, a MÁV Előre Minifutball Szakosztály vezetője.